Sunday 7 August 2011

Laba Daba 2011

Laba Daba.
Mjā... Bija gan :)
Burciņās marinēts mohito, custom made apģērbs radosi.lv dalībniekiem, kurš piesaistīja ļoooti daudz apmeklētāju uzmanību. Neskaitāmas reizas tapa mums jautāts kurā grupā mēs spēlējam un kad uzstāsimies... Atlika vien atbildēt, ka mākam spēlēt tikai uz nerviem... Tāpat neviens neticēja... Pat biļešu kasē mums gribēja iedot melnās (VIP) aproces... Vispār sākumā tikām pie 2010 gada aprocēm, jo redz` jaunās esot beigušās, bet problēma tika atrisināta nākamajā rītā.. hmm, un klīda baumas, ka apsardze esot izrādījusi interesi par trim, melnās īsroku žaketēs un buktētos šortos, tērptiem vīriem.. Esam bijuši visai aizdomīgi Ha! :D Kad uz brīdi biju atrāvies no savas grupas, tad atlikušajiem diviem apsardze pie ieejas pārjautāja, kur tad trešais esot palicis :D Tam visam komplektā fantastiska mūzika, regejs dzīvajā jau vispār bomba, Dimiters kā vienmēr ekselents un sirdi plosošs (pat zosāda uzmetās), nūūū un Oranžās brīvdienas vispār favorīti!!
Paldies dāmām par kopīgu kūleņu mešanu, Evai no Sietlas, Ķiplokam, Gurķim un viņu draugiem - Docentam, Baltajam un dāmai ar grebeni :) :)
Peace!


Žakete

ZeEvelīna

Aizdomīgie

Zo Art

Ray-Ban

Pēc tam viņš aizkūleņoja pa bruģi..

Maksļa

Pie dabas krūts (taps krūšu atlējums ģipsī)

Inokentijs

Peace!

Ziedi no pielūdzējiem

Vāram ūdeni, tapa dienas rekords.

Kaspars

Rolleiflex

Šūpuoles

Ģipša pupi

Inokentijs 2

Par Zo!!

OOOpāā!!!

Oranžie.

1 comment:

  1. Nice! Es gan lielu daļu visa šī nogulēju, skaidrā būdams, bet tik un tā bija super! Tik žēl, ka ar zo brillēm nesanāca nobildēties!

    ReplyDelete